Ontdek de magie van Mystery Kit

Hey, voetbalfan! Wist je dat er sinds eind december 2021 iets nieuws en spannends op de markt is? Het heet de Mystery Kit en het is geboren uit pure passie voor voetbal en voetbalshirts. Maar het is meer dan zomaar een voetbalshirt. Het is de spanning van het onbekende, de beleving van het uitpakken en de vreugde bij het zien van je nieuwe shirt. Het perfecte cadeau om te geven én te krijgen als je gek bent op voetbal.

Voetbal: meer dan een sport.

Met meer dan een miljoen voetballers van alle leeftijden en geslachten, is voetbal in Nederland veel meer dan zomaar een sport. Het is een manier van leven. En bij die levensstijl horen natuurlijk voetbalshirts. Ze zijn altijd en overal geschikt. Ze zijn cool om te verzamelen, leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Dit besef bracht ons op het idee om Mystery Kit te starten.

Waarom Mystery Kit?

Als echte voetbalfanaten hebben we een scherp oog voor kwaliteit en detail. We begrijpen de waarde van een goed voetbalshirt en de emotie die het kan oproepen. Met onze kennis en ervaring selecteren we de beste shirts voor jouw Mystery Kit. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek en bijzonder shirt krijgt. De verrassing maakt het uitpakken van de Mystery Kit elke keer weer een feestje.

Voetbalshirts
Voetbalshirts - Mystery Kit

Wat leveren wij?

In een Mystery Box kunnen alle shirts ter wereld zitten: Van het zonnige Spanje tot het verre India en het levendige Argentinië. Elk shirt uit het seizoen 2021/2022, 2022/2023 of 2023/2024 kan zomaar van jou zijn. En wees gerust, we leveren alleen shirts met officiële labels. 

Heb je al een uitgebreide collectie en ben je bang voor dubbele shirts? Geen probleem! Tijdens het bestelproces kun je aangeven welk shirt je absoluut niet wilt ontvangen. We pakken het shirt netjes in vloeipapier en leveren het in een luxe doos, zodat het in perfecte staat bij je aankomt. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de magie!

Blijf op de hoogte!

Geen paniek, we gaan je niet spammen. Je ontvangt enkel kortingen en updates.

Er zit nog iets in je winkelmandje!

 Twijfel je over de juiste maat of iets anders? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Logo van Mystery Kit

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Klik hier voor meer informatie.