Mystery Kit nieuwe sponsor van FC Purmerend

Mystery Kit is de nieuwste sponsor van FC Purmerend. Dit betekent dat Mystery Kit het huidige en aankomende seizoen te zien zal zijn op de televisieschermen in de kantine van de Purmerendse Voetbalclub en daarmee een bijdrage levert aan het jeugdvoetbal in Purmerend.

 

FC Purmerend

FC Purmerend is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in de wijk Weidevenne van Purmerend. Elke week worden tientallen thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels telt FC Purmerend zo’n 900 leden, verdeeld over meerdere seniorenelftallen en juniorenelftallen met daarnaast nog een groeiende pupillenafdeling.

 

Waarom?

Mystery Kit maakt mensen blij met een voetbalshirt. FC Purmerend is een hechte club met liefst 900 actieve leden, die midden in onze doelgroep vallen. Ons doel is om ook de leden van FC Purmerend blij te maken met een gaaf voetbalshirt die zij met trainingen kunnen dragen en daarmee kunnen wij tevens de jeugdopleiding financieel te ondersteunen.

 

Laat jij je ook verrassen?

Wil jij ook een Mystery Kit? Koop nu jouw Mystery Voetbalshirt op www.mysterykit.nl.

 
FC Purmerend - Kantine

Volg ons op social media

Er zit nog iets in je winkelmandje!

 Twijfel je over de juiste maat of iets anders? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Logo van Mystery Kit

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Klik hier voor meer informatie.