Hoe begin je een verzameling in voetbalshirts?

Mystery Kit is ontstaan uit passie voor voetbalshirts en dan vooral een Mystery Voetbalshirt. Een tijd geleden werden wij getriggerd door het feit dat je zoveel rare en prachtige tenues van teams over de hele wereld kunt kopen. Zelf hebben wij dan ook door de jaren een aardige verzameling opgebouwd. Maar, hoe bouw je het beste een verzameling op?

 

Wat voor collectie wil je hebben?

Voordat je begint stel je jezelf de vraag ‘wat voor collectie wil ik eigenlijk hebben?’. Het verzamelen van voetbalshirts brengt veel plezier en het kan heel gemakkelijk zijn om zo snel mogelijk zo veel mogelijk voetbalshirts te kopen. Hoe verleidelijk het ook is, zouden wij dit niet aanraden. Ten eerste kost het heel veel geld en ten tweede kan het op een veel leukere manier.

 

Misschien is jouw antwoord ‘ik wil zoveel mogelijk voetbalshirts’ en droom je van kamers vol met voetbalshirts. Of misschien wil je je collectie inrichten met een specifiek thema, bijvoorbeeld voetbalshirts uit een bepaalde competitie of een bepaalde kleur (dit kun je trouwens altijd aangeven bij het aanschaffen van een Mystery Voetbalshirt ;)).

 

Waar koop je jouw voetbalshirt?

Oke, je weet welke kleur en welke competitie je wilt. Maar waar kun je vervolgens het beste je nieuwe voetbalshirt kopen? Je kunt kiezen voor een online voetbalshop. Het assortiment is hier groot, maar je betaalt vaak te veel geld voor een nieuw voetbalshirt. Dat is niet handig als je een collectie wilt opbouwen. Wil jij een leukere en meer spannende manier? Dan is een Mystery Box bij Mystery Kit de perfecte oplossing.

 

Wat zijn de voordelen van Mystery Kit?

Als beginnende verzamelaar wil je voetbalshirts kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Wil jij een Mystery Voetbalshirt uit een bepaalde competitie? Dan kan je dit tijdens het bestelproces aangeven. Daartegenover kun je natuurlijk ook aangeven welke voetbalshirts je al hebt, zodat je altijd een nieuw voetbalshirt ontvangt.

 

Door de grote voorraad kunnen wij bijna altijd voldoen aan de wensen van de klant. In een Mystery Box kunnen dan ook alle voetbalshirts ter wereld zitten: van Spanje tot China tot Brazilië. Er worden enkel voetbalshirts geleverd van maximaal 2 seizoenen geleden (bijvoorbeeld dit prachtige shirt) , dit betekent dat alle voetbalshirts recent zijn.

 

Starten maar!

Dus geniet van de wondere wereld van het verzamelen van voetbalshirts. Bekijk onze Mystery Boxen, volg ons op Instagram en word op de hoogte gehouden over alles wat te maken heeft met voetbalshirts. Heb jij vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met jouw verzameling!

 
 

Volg ons op social media

Er zit nog iets in je winkelmandje!

 Twijfel je over de juiste maat of iets anders? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Logo van Mystery Kit

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Klik hier voor meer informatie.